Van beginner tot expert
Vakkennis over ondernemen in Duitsland
Vakspecialisme in zakelijk Duits

Over ‘Wie bitte?’

Welkom bij ‘Wie bitte?’ – uw taalaanbieder in de regio’s Eindhoven, Helmond, Venlo en Weert. Wij bieden zakelijk Duits op maat voor iedereen. Als taaltrainer zakelijk Duits is ‘Wie bitte?’ meer dan een specialist in de Duitse taal. Met het oog op cultuur, omgangsvormen en zakelijke etiquette, weet uw docent u ook haarfijn de kneepjes van het Duitse ondernemersvak uit te leggen.

De interactieve cursussen worden altijd op maat gegeven, specifiek afgestemd op uw niveau en naar gelang de einddoelen. Lessen volgt u in-company of op de leslocatie in Someren en worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden. Is uw organisatie toe aan een waardevolle professionaliseringsslag? ‘Wie bitte?’ heet u van harte welkom!

De docente en taaltrainer zakelijk Duits

Mijn naam is Joandri Greijmans-Kuijpers en ik ben gek op Duitsland en de Duitse taal. Na diverse banen op scholen en in het bedrijfsleven, ondervond ik dat er behoefte was en nog steeds is aan zakelijk Duits bij bedrijven; het was tijd om van mijn passie mijn beroep te maken. In augustus 2010 studeerde ik af aan de Fontys Hogeschool Tilburg als docent Duits en korte tijd daarna opende ik mijn eigen taalbureau. Nu bijna 10 jaar later wordt het team langzaamaan uitgebreid om aan alle wensen en aanvragen te kunnen voldoen.

Een toegevoegde waarde van de taaltrainingen of cursussen is dat er naast het aanleren van de taal, ook met cursisten wordt meegedacht over hoe bijvoorbeeld het product of dienst in de Duitse markt afgezet zou kunnen worden.

Eén ding is zeker: na een taalcursus Duits bij ‘Wie bitte?’ wordt het communiceren met uw Duitse zaken- of handelspartner een stuk aangenamer en zult u zich zelfverzekerder voelen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×