Van beginner tot expert
Vakkennis over ondernemen in Duitsland
Vakspecialisme in zakelijk Duits

Groepsles

Zakelijk Duits communiceren

Cursus zakelijk Duits communiceren

‘Zakelijke Duitse communicatie’ is een cursus waarin u uzelf in het Duits leert voorstellen en dagelijkse zakelijke gesprekken leert voeren. In de lessen komen thema’s aan bod, zoals bijv. een telefoongesprek afhandelen, afspraken maken, begroeten en afscheid nemen, zakelijke onderhandelingen voeren, uw product of dienst(-verlening) aanbieden en de omgang met Duitse klanten uitbouwen. Er wordt gewerkt vanuit thematische zinnen zonder dieper op grammatica in te gaan.
Tips om met zakelijke partners te onderhandelen zijn belangrijk bij het zakendoen in Duitsland. Hieraan wordt ook aandacht besteed in de cursus.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Duitse taal en omgangsvormen, of contact heeft met Duitse klanten of handelspartners. Enige kennis van de taal is meegenomen, maar niet noodzakelijk.
Deze cursus is vooral geschikt als u meteen praktisch wilt leren communiceren met uw Duitse (handels-)partner, uw product of dienst wilt promoten etc.

 

Cursusprogramma

Aantal lessen

10 Lessen

Start & einddatum

nieuwe groep start 15 januari 2024

Tijden

Elke maandag van 19:30 tot 21:00

Prijs

€ 496,- p.p. excl. 21% btw
Informatie aanvragen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×